144 MHz Es in EU     : Status
50 MHz Es in EU       : Status
Today's MUF & Es    : Status
From MMMonVHF
Son Eklenen Albümler
  • TRAC Nazilli 29 Ekim
  • TRAC ZONGULDAK
  • TC101SO
  • TRAC Bozöyük Eğitim
  • BURSA DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ
  • SİVAS DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ


Etkinlik Takvimi
E-Bülten

 

        

 

 

 

Ziyaretçi Yorumları

Jim O'Brien

Tarih : 27.07.2016 16:47:34

Konu : Thank you!

Yorum :

I am working on a project in Istanbul. Serdar B. translated my survey questions for TRAC. I thank you for your responses which I will include in my report. Jim KE7YBG Las Vegas, Nevada, USA

musa sugen

Tarih : 04.05.2016 22:10:09

Konu : amator belge

Yorum :

Sınavda A sınıfı belge almaya hak kazandım,  evrakları pazartesi ulaştırdım. Belge elime ne zaman ulasır?

mehmet ali elis

Tarih : 28.04.2016 19:08:23

Konu : telsiz

Yorum :

B sinfi hak kazandım Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Tesliz İşletme Müdürlüğü'ne gönderdim belgem gelene kadar telsizinden dinleme yapmam sucmu cezasi varmi yanimda tasimamda ama b hak kazandim

Yücel D.

Tarih : 25.04.2016 21:21:03

Konu : Virtual Ham Radio

Yorum :

1986 yılından beri uzak mesafe QSO-DX yapmaktayım. Ancak Sınava girerek çağrı işaretine hak kazandım, ANCAK BELGESİ OLMAYANLARA TAVSİYEM LİNKE GİDİP BAKIN VE BEKLİYORUM ORADA, SON CONTEST DE EŞİM İLE BİRLİKTE TÜRKİYEYİ TEMSİL ETTİK , İLK 15 İÇİNDE 2 TÜRK iSTASYONU ( 7 VE 15. SIRA ) https://www.youtube.com/results?search_query=116hs1305

Rrefik Hoşhanlı

Tarih : 18.03.2016 13:02:58

Konu : eski dergiler

Yorum :

iyi günler;

1970 Lİ YILLARDA TRAC DERGİSİ ÇIKIYORDU BU DERGİLERDEN BAZILARINA SAHİBİM, FAKAT ÇOK SAYILARINI KAYBETTİM. SİZDEN RİCAM ACABA ESKİ SAYILARI SİTENİZDE YAYINLASANIZ TEKRAR ESKİ GÜNLERDEKİ DEVRELERİ ÖZLÜYORUM AYRICA BİZLER İÇİN İYİ BİR HATIRA OLUR. ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR.

yasin kahraman

Tarih : 25.02.2016 03:22:23

Konu : sınav vs

Yorum :

Profesyonel telsız ekıpmanlarım var fakat ruhsatım ehlıyetım yok nerden başlıcagımı bılemıyorum bı yardım edersenız cok sevınıcem yaşim 19 bu işlere başlamk ıcın hayli meraklıyım.

ersan akyalçın TA4AJK

Tarih : 11.02.2016 18:59:34

Konu : röle

Yorum :

Kuşadası'nda son günlerde 439.200 rölesini duyamıyoruz. Bir sorunmu var ayrıca kuşadası dilek tepe 439.375 rölesi nezaman aktif olacak? bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar.

Levent Dikmen

Tarih : 10.02.2016 21:34:28

Konu : TRAC NEDIR?

Yorum :

Merakımı mazur görün ama TRAC nedir? Arama kurtarma cemiyeti mi? Radyo amatörleri cemiyeti mi? Ne sayfanızda ne de çalışmalarınızda amatörlere yönelik hiç bir şey yok. Ne zaman kıpırdanacaksınız?

Latif başaran

Tarih : 07.02.2016 15:19:10

Konu : 2016 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı

Yorum :

2016 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı için başvurular 29 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayıp 08 Nisan 2016 Cuma günü mesai bitiminde sona erecek olup, Amatör Telsizcilik Sınavı 24 Nisan Pazar günü yapılacaktır. Sınav yapılacak İller başvuru tarihinden önce ayrıca duyurulacaktır

Levent Dikmen

Tarih : 26.01.2016 23:18:32

Konu : öneri

Yorum :

TRAC olarak ulusal yada uluslararası bir yarışma düzenlemeyi düşünüyor musunuz?

TRAC
Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti
9 Nisan 1991 tarihi ve 91/1741 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile KAMU YARARINA çalışan bir dernektir.
IARU International Amateur Radio Union Member