144 MHz Es in EU     : Status
50 MHz Es in EU       : Status
Today's MUF & Es    : Status
From MMMonVHF
Son Eklenen Albümler
  • Türkiye Radyo Amatörleri cemiyeti Sakarya Şubesi R.7 Rölemizi daha iyi şartlara hazırlıyoruz.
  • TRAC Nazilli 29 Ekim
  • TRAC ZONGULDAK
  • TC101SO
  • TRAC Bozöyük Eğitim
  • BURSA DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ


Etkinlik Takvimi
E-Bülten

 

        

 

 

 

Ziyaretçi Yorumları

SERKAN CEBECİ

Tarih : 06.10.2014 13:19:30

Konu : el cihazı ayarı

Yorum :

merhabalar.. ben samsun amatörlerinden TA6ASC elimde bulunana Baofeng uv-5rd model telsizimin ayarları karıştı role'ye giriş yapamıyorum fakat konuşulanları hışırtılı olarak dinleye biliyorum.Bu model telsizin ayarlarını bilen varmı acaba.

can akbaş

Tarih : 03.09.2014 20:22:55

Konu : amatör telsizci olmak istiyorum

Yorum :

Amatör telsizci olmak istiyorum kursu varmıdır ? varsa kaç ay sürer ? yardımcı olursanız sevinirim

izzetkarataş

Tarih : 23.07.2014 18:47:51

Konu : bayram mesajı

Yorum :

Tüm radyo amatörlerimizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım sağlık afiyet dolu günler dileriz .Uşak TRAC Yönetim Kurulu adına başkan.

İzzet KARATAŞ. TB4BEJ

Emre Akyol

Tarih : 07.07.2014 12:54:54

Konu : TRAC Eski sayıları

Yorum :

TRAC Dergileri'nin eski sayılarının olduğu CD'yi temin etmem konusunda yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler.

NİHAT YILDIZ

Tarih : 24.05.2014 20:23:13

Konu : adıyaman hk.

Yorum :

TA8AYN çağrı kodlu amatör telsizciyim.telsizcilik faaliyetlerinde daha yeniyim.geçen sene ehliyetimi aldim.adıyaman merkezde ikamet eden sağlik memuruyum.adiyamanda röle yok.çevre iller de el telsizi gibi cihazlarla çok zor aliniyor.gönderme zaten mümkün değil.adiyamanda da trac sube acamazmı.yada talep mi etmek gerek?belki burada da bir dernek kurulabilir.sahsen gönüllü çalismaya raziyim.eğer böyle birsey olabilirse trac yetkilileri bana mail yoluyla ulaşabilir.amatör faaliyetlerin artirilmasi ülke menfaatinedir diye düşünüyorum.

mehmet fethi çankaya

Tarih : 14.05.2014 14:36:27

Konu : T R A C eski sayıları

Yorum :

 Eski amatörlerdenim başka işten emekli olduktan sonra amatörlük yanımız depreşti benim arzum trac eski sayılarından bende eksik olanlara bulup seriyi tamamlamak eksikler 1964 yılı 1,2,3,4,5,6,7,8,1965 yılı10,11-12,13,14,15,16,17,18 1969 yılı 3 ve 1971 yılı 18.sayılardır kendilerini bulamazsak tam cekilmiş fotokopi veya tam aktarılmış cd de olabilir. benim bir sorumun cevabı nisan 1974 yılı 44 sayılı derginin marko paşa sütününda vardır. yardımcı olmanız dilegiyle iyi günler dilerim.

OSman

Tarih : 10.05.2014 14:47:05

Konu : cihaz alımı

Yorum :

Güzel bir telsiz almak istiyorum, bana yardımcı olurmusunuz nerden alabilirim.

Yunus Seyhan

Tarih : 22.04.2014 18:39:09

Konu : çaylak

Yorum :

Selamınaleyküm millet. Ben aranıza katılmak istiyorum, sınava baş vurdum, inşallah sınavıda geçerim. ee abim var telsizci ALLAHIN izniyle bende yapıcam. Ben Kütahya Germiyan kamüpüsü kontrol otomasyon okuyan biriyim mutlu akşamlar şu an kütahyadayım saygılar

Ahmet Ozguder VA3TUR

Tarih : 03.04.2014 03:39:01

Konu : TRAC

Yorum :

Uzun yoldan gelmis birdernek olarak mutluluk duymaniz normaldir Yapacaginiz islede de basarilar dilerim.

Ahmet Ozguder,  VA3TUR

Mikail Uykun,TB2BUM

Tarih : 24.03.2014 23:36:08

Konu : Selam

Yorum :

Tüm Amatör arkadaşlarıma selamlarımı gönderiyorum burası TB4BUM 73.. KÜTAHYA

TRAC
Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti
9 Nisan 1991 tarihi ve 91/1741 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile KAMU YARARINA çalışan bir dernektir.
IARU International Amateur Radio Union Member